HVORFOR BRUGE LIFE COACHING ?

Fordi jeg vil udfordre og motivere dig til at finde de styrker og værdier der kan støtte dig til at finde og skabe det liv du ønsker.

Typiske emner kan være :

Hvad er min passion og mit livsformål?
Rundet 50 år og hvad så?
Hvordan undgår jeg stress?
Hvordan får jeg mere energi og trivsel?
Både karriere og familie?
Når arbejdslivet ophører hvad så?

Som din Life coach hjælper jeg dig i, at skabe det liv du virkelig ønsker dig. Du skal dog, være parat til, at foretage de nødvendige ændringer, og indstillet på, at arbejde med dig selv.
Vi har alle sammen nogle blinde punkter i vores liv som gør, at vi i forskellige områder af vores liv gang efter gang havner i den samme uønskede situation i vores arbejdsliv og i vores privatliv.

Life coaching giver effektive og varige resultater Life coaching eller personlig coaching er en enkel og virkningsfuld coaching metode, der arbejder i dybden og skaber en varig ændring i forhold til dine ønskede mål og resultater.
Life coaching hjælper dig til at holde fokus på det, der er vigtigt i dit liv, og åbne op for de muligheder der kan hjælpe dig til, at overkomme dine hindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak eller book tid nedenfor.
Bedste hilsner

Judith

Portraet 4 udviklingscoach

få en tid