PRISER – BETINGELSER

Der gives 10% i studierabat til studerende der selv betaler. Gyldigt studiekort skal kunne fremvises.

Individuelle sessioner: (en person)

Pris pr. session for private (à 1 times varighed): kr. 895,-. (Du kan sagtens betale for én session ad gangen, pakkeløsning er slet ikke noget krav, det er op til dig)

Pakkeløsning med 4 sessioner (à 1 times varighed) for 2995,- (normalpris: 3580,-) – Betales ved opstart af forløb, hvis denne pakke ønskes.

Pakkeløsning med 5 sessioner (à 1 times varighed) for 3595,- (normalpris: 4475,-) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Pakkeløsning med 6 sessioner (à 1 times varighed) for 4095,- (normalpris: 5370,-) – Betales ved opstart af forløb hvis denne pakke ønskes.

Parcoaching: (to personer)

Pris pr. session (1,5 time): 1395,-

Betaling

Efter hver coachsession, fremsendes faktura via e-mail.
Fakturaen kan betales med Mobilepay eller bankoverførsel. Betalingsfrist er 8 dage.

Aflysning og/eller ændring af tid:

Bedes foretaget på sms og e-mail senest 2 hverdage før aftalen på 50293030 og via e-mail info@udviklingscoach.dk.
Ved for sen aflysning, udeblivelse eller ønske om at rykke tid hæfter du for det aftalte antal timer og faktureres herefter.

Dette er naturligvis ikke gældende såfremt du er testet positiv for Covid-19.

Vigtigt!
Læs venligst nedenstående :

En naturlig del af et coachingforløb er refleksion, selvobservans samt handlinger og opgaver ude i ”felten”. Coaching er handlingsorienteret og derfor er det altafgørende for dit udbytte at du går helhjertet ind i processen og giver plads til refleksion og fordybelse, samt prioriterer de konkrete handlinger vi aftaler, der er til gavn for processen, din målsætning og den forandring du ønsker.
Tager du udfordringerne op og går du 100% ind i processen, vil du uden tvivl kunne drage stor nytte af et coachingforløb. Forventer du derimod, at du møder op en gang om ugen og så sker forandringen af sig selv, så får du intet ud af forløbet.
Et coachingforløb er efter min overbevisning, et samarbejde mellem to kompetente personer – tilsammen skaber det et rigtigt godt udgangspunkt for positiv forandring og udvikling.
Jeg ved fra erfaring at det er gå i et coachingforløb ofte er krævende og udfordrende – og det i en sådan grad at man får lyst til at aflyse, til at rykke tiderne, måske helt stoppe forløbet.
Det kan skyldes at du ikke føler du har arbejdet nok med tingene, at du er træt, uoplagt, at du tænker, hvad skal vi dog snakke om i en time osv. Det er en helt almindelig og forventelig reaktion og forsvarsmekanisme, men, så vidt det overhovedet er muligt, så må du endelig ikke rykke eller aflyse tiderne og da slet ikke stoppe.

Vigtig del af coachingprocessen

For denne modstand du oplever er en vigtig del af coachingprocessen – jeg plejer at sige; ”den modstand du oplever, er en del af den modstand eller blokering/hæmning , der også hidtil har stoppet dig i at opnå det du søger efter, drømmer om – eller har sat som mål.
At tage fat i den modstand når den er der, og når du oplever den ”live”, kan gøre en kæmpe forskel, ja, jeg har ofte oplevet at folk rykker overraskende meget når de trods modstanden, møder op til vores sessioner og vi tager fat i sagerne, når de er der – så kommer fremskridtene nogle gange i en grad, så både jeg og den coachede bliver temmelig og positivt overrasket.
Så hvis ikke du er meget syg eller er blevet inviteret på en jordomrejse, så mød endelig op og husk som sagt at modstanden i dig er en del af processen, og begynder du først at udskyde tiderne, så misser du måske på store fremskridt/udvikling i din selvforståelse, din progression m.m. og i værste fald er det starten på at give op på hele forløbet, og så er du jo lige vidt.

Bedste hilsner

Judith