Coaching K 5 welcome udviklingscoach

HVAD ER STRESSCOACHING ?

Stresscoaching er et coachingforløb specielt til mennesker med stress. Vi arbejder sammen på, at du får mere overskud, både fysisk og psykisk. Vi arbejder også på, at du får din hverdag til at hænge sammen. Og endelig arbejder vi på, at du får et velfungerende liv. Stresscoaching kan anvendes både forebyggende og afhjælpende. Det er bedste at starte en stresscoaching før stressen bliver alvorlig. Men det er også muligt at starte en stresscoaching efter en sygemelding, for hurtigst muligt at blive raske igen og til at blive hjulpet tilbage på arbejdet.
Stresscoaching er en praktisk form for hjælp, hvor du bliver hjulpet ovenpå igen og til aldrig mere at blive så stresset. Vi kan både arbejde på at ændre omstændighederne, og på at du lærer at tackle omstændighederne, så de ikke får lov til at stresse dig. Stresscoaching er til dig, der ellers er psykisk sund, men blot er blevet for stresset, med hvad det indebærer.

Hvorfor skal du vælge en stresscoach?

Jeg kan hjælpe dig med, at identificere dine styrker og værdier. Du bliver støttet fra start til slut, i at skabe det liv, du drømmer om. En gladere tilværelse, hvor stressen ikke styrer dine beslutninger, og begrænser dine muligheder.

Professionel stresscoaching giver fokus og overskud. Der benyttes forskellige coaching metoder samt reflekterende og udviklende spørgsmål, som giver dig mulighed for at reflekterer grundigt over dine prioriteter. En nødvendighed, hvis du gerne vil skabe stressreducerende forandringer på arbejdet og privat.

Hvornår er det aktuelt med stresscoaching?

Du kan opsøge en stresscoach før, under eller efter, at du har været ramt at stress. Jeg hjælper dig indledningsvist med at vurdere, om du er klar til et stresscoaching forløb. Når du er det, kan jeg hjælpe dig videre på en inspirerende og motiverende måde.

Jeg er kun interesseret i dig og din personlige udvikling. De emner der tages op er derfor tilpasset dine personlige behov og interesser. Et skræddersyet forløb af høj kvalitet, som hjælper dig ud af stressen på en nytænkende måde.

Coaching K 3 udviklingscoach scaled
Coaching K 3 udviklingscoach scaled

Hvad spørger jeg ind til?

Vi kan vælge at behandle mange forskellige emner. Det kan både handle om, hvordan du bedst undgår stress i dagligdagen? – hvordan du genfinder energien og skaber en bedre trivsel derhjemme og på arbejdspladsen? Store spørgsmål, som relaterer sig til dine passioner og livsformål, kan imidlertid også komme på tale.

Måske står du midt i livet og har brug for at tale om fremtidsudsigterne, efter at du har ramt de 50 år. Der er et væld af emner, som med den rette sparring og coaching, kan hjælpe dig væk fra stressens klaustrofobiske favntag.

Hvordan foregår stresscoachingen?

Stresscoaching opdeles ofte i 5-10 coaching sessioner. Vi starter med en indledende samtale på 1.5 time, hvor alt planlægges. Herefter varer sessionerne ca. en time per gang.

Coachsessionen kan foregå både hos dig, mig eller delvist som walk & talk. Foretrækker du at modtage coaching online eller telefonisk, er det også en mulighed.

Kontakt mig for en uforpligtende snak eller book en session nedenfor.
Bedste hilsner

Judith